Třinec 23.11.2016

01.11.2016 20:36

TŘETÍ TŘÍDA ZAHÁJILA SEZONU V TŘINCI

Třetí třída Frýdku-Místku zahájila v polovině měsíce října svou mistrovskou část sezony.

Až ve druhé polovině října odehráli hráči třetí třídy svá první „ligová“ utkání. A nerozehranost na nich byla znát, když v Mini Werk Areně v Třinci byli úspěšní jen napůl.

Tým HC Frýdek - Místek Abrankář Matěj Flok, Lukáš Volný hráči: Jan Hrček, Ondřej Mitura, Tadeáš Verlík, Kryštof Socha, Matěj Doupal, Jakub Marek, Tobias Janák, Vojtěch Pindur, Vincent Teichmann.

Úvod zápasu proti domácím Ocelářům se našim hráčům skvěle vydařil. První třetinu měli hru pod kontrolou a na ukazateli skóre byl stav 4:0. Ve druhé třetině se však domácím podařilo vývoj utkání otočit a pěti brankami v řadě se dostali do vedení, které už nepustili.

HC FRÝDEK-MÍSTEK „A“ - HC OCELÁŘI TŘINEC „A“5:7

Branky a asistence: Doupal 1+2, Socha 2+0, Mitura 1+0, Teichmann 1+0, Marek 0+1, Hrček 0+1, Janák 0+1, Pindur 0+1.

Druhý zápas dne byl vcelku jasnou záležitostí našich hráčů. Svůj náskok postupně navyšovali a odvezli si tak z Třince alespoň jednu výhru.

HC FRÝDEK-MÍSTEK „A“ - HC ORLOVÁ “A“15:8

 

Branky a asistence: Hrček 4+3, Mitura 2+2, Verlík 2+0, Pindur 2+0, Teichmann 2+0, Marek 1+1, Socha 1+0, Janák 1+0.

Tým HC Frýdek - Místek B:brankáři: Daniel Saitl, Lukáš Volný, hráči:Dominik Szkandera, Marek Kohut , Samuel Prymus, Samuel Švrčina, Jiří Dostál, Radim Pekař, Viktor Hanák, Mikuláš Malý, Matěj Merta, Vanessa Prymusová, Štěpán Čajánek, David Malý.

Vzhledem k tomu, že Orlová nepostavila B tým, odehráli naši hráči dva duely s béčkem Ocelářů. Oba zápasy prohráli, ačkoliv zvláště v prvním duelu dlouho se svým soupeřem drželi krok.

HC FRÝDEK-MÍSTEK „B“ - HC OCELÁŘI TŘINEC „B“8:12

 

Branky a asistence: Malý M. 2+1, Dostál 2+0, Malý D. 1+1, Szkandera 1+0, Prymus 1+0, Kohut 1+0.

Zaznamenal: Mgr. Tomáš Mitura