NEŠŤASTNÁ PROHRA VE VÍTKOVICÍCH

19.09.2020 22:00

V Sobotu 19.08.2020 bylo rozehráno druhé kolo ligy mladších žáků. Rysi v tomto utkání čekal velký test. Soupeřem byl tým HC Ridera Vítkovice. Rysi to vzali od podlahy a už ve 2 minutě otevřel skóre zápasu Mikuláš Malý. Domácí srovnali, ale v 6 minutě vstřelil branku Tobias Janák. Domácí přidali na obrátkách a povedlo se jim otočit skóre utkání, ale Rysi dále bojovali  a třemi brankami otočili vývoj zápasu opět ve svůj prospěch. Vedením 3:5 také skončila gólově početná první třetina.

Ve druhé třetině domácí rychle snížili, ale Domini Szkandera gólem opět navýšil rozdíl skóre o dvě branky. Domácí předváděli také aktivní hokej a odměnou jim bylo vyrovnání. Do třetí třetiny se tak vstupovalo za nerozhodného stavu.

Ve třetí třetině Matěj Doupal, příklepem od modré opět strhl vedení na stranu Frýdecko-Místeckých, ale bohužel domácím se opět povedlo otočit vývoj utkání ve svůj prospěch. A když závěrečná powerplay  nepomohla k dorovnání stavu utkání, z konečného vítězství se nakonec radoval domácí celek.

Chlapci byli v utkání mírně lepším týmem, ale Vítkovice v utkání, kterému by více slušela remíza byl nakonec šťastnějším týmem.

 

HC Ridera Vítkovice : HC Frýdek-Místek 8:7

Branky a asistence:

2. min. 0:1 Mikuláš Malý as. Ondřej Mitura, 6. min. 1:2 Tobias Janák as. Jan Hrček, 14.min. 3:3 Kristián Czerný, 16. min. 3:4 Matouš Vrůbel, as. Mikuláš Malý, 18. min. 3:5 Krištof Socha as. Tobias Janák, 28. min. 4:6 Dominik Szkandera as. Tobias Janák, 44. min. 6:7 Matěj Doupal.

.